Rietveld inlogsleutel:    

Nieuwsbrief:    


Uw ideale bouwpartner

Rietveld is voor u de ideale bouwpartner omdat:

Bij ons maatwerk niet altijd meerwerk hoeft te betekenen (Maatwerk voor de prijs van catalogus bouw!)

Onze offertes compleet zijn en in de prijs ook al rekening gehouden is met onder andere heiwerk, de huidig geldende eisen op gebied van het bouwbesluit, epc normering (minimaal 0,6) (!), en brandveiligheid. In de prijs zijn ook de ontwerp en constructeurs kosten opgenomen. Dit alles in tegenstelling tot wat enkele van onze "concurrenten" aanbieden.

Rietveld een unieke zelf ontwikkelde vrij dragende kapconstructie heeft. Waardoor meer ruimte in de kamers ontstaat als bij een knieschot. Het schuine dakgedeelte word bovendien bekleed met gipsplaten en netjes gespoten afgewerkt in dezelfde kleur als het plafond!

Door de eigen ontwikkelde vrij dragende kap een borstweringsverhoging mogelijk is voor minimale kosten! Hierdoor ontstaat tot wel 20m2 meer gebruikersoppervlakte op de verdieping !!! En dit alles tegen minimale meerprijs !

Binnen Rietveld op gebied van bouwen bijna alles mogelijk is

U slechts 1 aanspreekpunt heeft tijdens de bouw en ook in het aanlooptraject naar de bouw toe alles voor u geregeld word.

Wij een bouwer uit de regio zijn en bekend zijn met de ter plaatse geldende regelgeving

Rietveld zijn eigen teken en ontwerp afdeling heeft. En in tegenstelling tot veel architecten dus ook het bouwkundige daarin meeneemt. Voor u de beste en meest voordelige oplossing!!

Indeling van de woning is zeer flexibel aan te passen aan uw wensen

Snelle bouwtijd met eigen vakkundig personeel

Kortom bent u enthousiast geworden en wilt u een brochure aanvragen, gesprek plannen of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.